Kurv

Hvem er LANG & LANG

LANG & LANG er stiftet af mor og datter Joan Lang og Kathrine Lang.

I januar 2018 kunne vi for første gang åbne dørene og byde velkommen i vores butik, som ligger i Kolind på det naturskønne Djursland.

Siden åbningen er det gået slag i slag med udviklingen, og i marts 2020 blev vores webshop langoglang.dk efter mange måneders forberedelse lanceret.

 
 
Julekortet 2020 med Kathrine, Joan og Brage

Mangeårig erfaring i rideudstyr- og ridesports­branchen

Færden i rideudstyrs- og ridesportsbranchen er ikke fremmed for os. Før LANG & LANG så dagens lys, var vi begge ansat i en rideudstyrsbutik, som Joan bestyrede, og hvor jeg også arbejdede sideløbende med mit studie på Handelshøjskolen i Aarhus indenfor Strategisk Kommunikation.

Dertil har mit mangeårige samarbejde som rytter ved Hasse og Grethe Hoffmann, der driver en trænings- og salgsstald på det idylliske Søholt Gods ved Ebeltoft, givet mig et solidt fundament af viden og erfaringer. Både træningen hjemme samt stævnedeltagelse med de forskellige heste har givet mig stor indsigt i, hvilke udfordringer der kan opstå med hestene, samt hvilket udstyr der kan løse disse udfordringer.

Kathrine og Onassis under det internationale stævne Equitour Denmark i 2018

Med mere end 20 års erfaring til sammen med rideudstyr og med mig som rytter i mange år, synes vi, at vi har en god værktøjskasse med en masse praktiske erfaringer at dele ud af. Vores store passion er at bidrage med vores viden og at vejlede, så I får valgt lige præcis det brand og specifikke produkt, som passer bedst til hver af jeres behov. Dette gør det meningsfuldt for os at gå på arbejde hver dag.

"Vores store passion er at bidrage med vores viden og at vejlede"

LANG & LANG – et familie­fortagende

Vi kalder os selv for et rigtigt familieforetagende, hvilket navnet LANG & LANG også gerne skal give associationer til.

Vi bestræber os altid på at give den bedste oplevelse – faktisk vil vi gå så langt som at sige, at vi gør, hvad vi kan for at tilbyde dét ekstra.

Som i enhver anden familie er det vigtigt for os altid at have tid til den enkelte – hvad end det er i butikken, på webshoppen, en mail eller en besked, der tikker ind på vores profiler på de sociale medier. For hos os er kunder ikke bare kunder men relationer. Og mange af vores kunder er relationer, som vi har kendt i mange år.

"Som i enhver anden familie er det vigtigt for os altid at have tid til den enkelte"

At LANG & LANG er et rigtigt familieforetagende betyder også, at det ikke kun er os to, der arbejder i butikken. Foruden os kan man også møde Brage, som oftest er den første til at byde velkommen, når dørklokken ringer. Han elsker at være med på arbejde og er nærmest gået hen og er blevet en maskot for butikken. Faktisk har vi flere gange oplevet besøgende sige ”ja, vi kommer egentlig for at møde hunden” eller ”er hunden ikke på arbejde i dag?”.

 
Brage tager som oftest imod i døren
 
Per er en stor og hjælpsom del af LANG & LANG

Far Per er også en stor og hjælpsom del af LANG & LANG. Han kommer til en kop kaffe hver eftermiddag, når han kommer fra arbejde. Dertil passer han ofte butikken, når vi er ude af huset til indkøbsmøder eller andre arrangementer. Han hjælper med at sætte stande op, når vi er til forskellige ridestævner, og så tager han sig af en del administrative opgaver.

Tankerne bag de brands vi forhandler

Alle vores brands er nøje udvalgt, og vi forhandler kun produkter, som vi selv vil bruge. Andet synes vi virker forkert.

Dét at vi selv enten har brugt eller bruger langt de fleste af de brands, som vi forhandler, giver os en ballast af viden om de forskellige produkters styrker og svagheder og et solidt fundament for at kunne rådgive om, hvilket brand eller produkt der passer bedst til dit behov og de udfordringer, du måske har med din hest.

Vi er vilde med at nørde rideudstyr og produkter, der kan være med til at optimere både vores og jeres dagligdag med hestene – hvad end det gælder træning, stævner eller den daglige gang i stalden.

"Vi er vilde med at nørde rideudstyr og produkter"

Vores ønske med LANG & LANG er at skabe et livstilsunivers inden for rideudstyr og at give en masse inspiration. Derfor synes vi også, at det er noget særligt at være en del af at skræddersy produkter sammen med jer; dét at kunne følge processen fra et produkt designes og bliver til ud fra jeres individuelle ønsker og behov, til når I skal se og prøve produktet første gang. Det er lige spændende hver gang hvad end det er støvler, en hjelm eller horsegear.

Vi er stolte over, at kunne tilbyde en bred pallette af forskellige anerkendte brands og er altid åbne for inputs, hvis I synes, vi mangler noget på hylderne. Kontakt os gerne på telefon, mail eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Følg med i vores hverdag på Facebook og Instagram. Her kan du bl.a. finde inspiration til forskellige outfits til både dig og hesten, se nyheder og få tips og tricks til forskelligt udstyr.

Webløsning udviklet af CTWeb