Kurv

Støvledag - få hjælp og rådgivning til valg af læderridestøvler

Hos LANG & LANG Rideudstyr tager vi mål til mange læderridestøvler efter kunders eget design - og det enten som standardstøvler eller som ridestøvler lavet efter specialmål. 

Læderridestøvler er en af vores helt store passioner indenfor rideudstyr. Vi kalder os selv for specialister, da vi har +15 års erfaring med rådgivning og opmåling af ridestøvler og har hjulpet mere end 200 kunder med deres drømmeridestøvler.

Som et nyt koncept laver vi nu støvledage, hvor vi kører ud og hjælper med opmåling til læderridestøvler. Vi får flere og flere henvendelser på vores hjælp med opmåling af lange ridestøvler fra folk, der ikke bor i vores nærområde, at vi nu kører ud. 

Hvad er en støvledag?

En støvledag kan foregå på to måder: Enten kommer vi ud på din rideskole eller til den stald, hvor du har din hest, eller også mødes vi på et af vores opsamlingssteder (se evt. opsamlingssteder og datoer længere nede i teksten). 

Fælles for begge måder, er, at I skal være min. 3 deltagere. 

Vi aftaler et fast tidspunkt med hver deltager, som I skal være klar til. På den måde har vi vores fulde fokus på jer hver især, og I får ikke en lang ventetid, som I skal passe ind i en ellers travl hverdag.  

Hvilke mærker kan jeg bestille ridestøvler fra?

Hos LANG & LANG Rideudstyr forhandler vi mærkerne DeNiro, Cavallo, Petrie og Alberto Fasciani. 

Vi har altid et udvalg af forskellige læderridestøvler på lager i vores butik, som vi også tager med til en støvledag. Dette giver dig mulighed for at prøve ridestøvlerne, og du kan se forskellige modeller, designs og læderfarver. 

Falder du for et af vores lagerførte par, og de passer på dine mål, kan du naturligvis købe dem, og du slipper for ventetiden på de 6-12 uger, som er den typiske leveringstid på de mærker, som vi forhandler. 

Ønsker du at lave et par læderridestøvler efter eget design, kan dette også lade sig gøre. Vi har designmapper fra alle de nævnte mærker, som du kan sidde i ro og mag og designe ud fra. 

Praktisk info

  • Min. 3 deltagere
  • Fast tidpunkt for opmåling aftales på forhånd
  • Depositum for ridestøvler betales på dagen
  • Kontakt LANG & LANG på 28930174 eller info@langoglang.dk

 

Webløsning udviklet af CTWeb